Lichaamsgerichte coaching

Lichaamsgerichte coaching Mariëtte Geerdes bij Gezondheidscentrum Lisse

Voelen doe je met je lijf.
Stress en emoties zitten niet alleen in je hoofd, maar vooral in je lijf. Bij lichaamsgerichte coaching gebruik je de waardevolle informatie van het lichaam, je lichamelijke waarnemingen, je gevoelens en je (reactie)patronen. Daarmee kun je ruimte geven aan je natuurlijke vermogen om mee te bewegen met wat je voelt. Dat kan je helpen naar verandering en herstel.
Voor wie?
Als je last hebt van stress en spanning, onrust, onzekerheden of overbelasting. Loop je steeds tegen dezelfde situaties aan, heb je moeite met grenzen of kun je niet uit de weg met je gevoelens? Kom je er met praten en denken (alleen) niet uit?
Herken je je hierin en spreekt deze benadering je aan, maak dan een afspraak.
Van oorsprong ben ik fysiotherapeute, nu al jaren jobcoach bij een revalidatiecentrum en werkzaam in de re-integratie volgend op revalidatie.
Ieder heeft zijn eigen pad te bewandelen. Ik vind het mooi als ik iets essentieels kan bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling of gezondheid. De signalen van het lichaam serieus nemen en benutten is altijd een onderdeel van mijn werkwijze geweest. Kijk op https://mariettegeerdes.nl/