Maak kennis met Yoga

Wil jij met Yoga beginnen maar zie je door alle verschillende stijlen door de bomen het bos niet meer? Wij bieden meer dan Yoga alleen. Geen standaard Yoga Les, maar wij zetten yoga in om jou gezondheid en immuunsysteem te versterken!

Wij bieden 14 lessen in de week aan met 8 verschillende lesvormen. Je kan in totaal 5 lessen kiezen die je in 8 weken kunt volgen. Na dit programma zit je nergens aan vast maar we hopen natuurlijk dat je wekelijks onze studio blijft bezoeken. Onze lessen worden gegeven door gediplomeerde ervaren docenten. De kosten voor deze aanbieding zijn slechts 59,– Euro. Na het aanschaffen van het kennismakingspakket nemen wij telefonisch contact met je op om een mooi programma samen te stellen.

Aanmelden

Of volg een proefles naar keuze. Betaal online en kies je les. Na aankoop kan je direct jou les reserveren. Besluit je na de proefles een abonnement te nemen, dan krijg je het volledige bedrag van de proefles van €13,50 na afsluiten van een abonnement terug.

Boek een proefles

Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail met details, Zorg dat je altijd minstens 5 tot 10 minuten voor aanvang aanwezig bent. Zo ga je lekker rustig van start.

HEB JE VRAGEN?

Wij helpen je graag!

Bel ons op 0252 -422140
Of vul het
 contactformulier in!


Of neem een proefles!