Over het Gezondheidscentrum Lisse

Zoek jij een moment van rust in de drukte van alledag? Wil jij je lekker in je vel voelen en zoek je een prettige manier om je lichaam en geest in balans te brengen? Dan ben je bij ons op de juiste plek!

Gezondheidscentrum Lisse is een modern, sfeervol bewegingscentrum in de Bollenstreek. Je kunt bij ons 7 dagen per week terecht voor verschillende bewegingsvormen waaronder o.a. Yoga en Pilates. De groepen zijn klein (max 15 pers) waardoor er veel aandacht is voor individuele begeleiding. De lessen worden gegeven door erkende en gepassioneerde vakdocenten. Naast de reguliere lessen vind je bij ons een breed aanbod op het gebied van Yoga en Welzijn.

Sinds 2011 runde Marjan Suijten Gezondheidscentrum Lisse met veel passie voor Yoga en Welzijn. Met als visie het verbinden van eeuwenoude wetenschap op een hedendaagse wijze. Bij ons kan iedereen kennis leren maken met geavanceerde technieken en uitgebreide kennisoverdracht van deze authentieke en diepgaande wijsheden. Mede door het delen van ervaring, inspiratie en vertrouwen van velen heeft Gezondheidscentrum Lisse zich verder mogen ontwikkelen.

Gezondheidscentrum Lisse biedt naast verschillende soorten yoga in een gevarieerd rooster, een uitgebreid aanbod op het gebied van Yoga en Welzijn. In de lessen, workshops, persoonlijke trajecten en andere activiteiten is er ruimte voor meditatie, ontspanning, inzicht en inspiratie, fysieke en persoonlijke groei.

De lessen zijn opgebouwd door een goede afwisseling van in en ontspanning, na-voel en stilte momenten.

Wat je in de lessen leert kun je direct in het dagelijks leven toepassen.

Op deze manier hopen we een bijdrage te kunnen leveren om een bewuste en gezonde levenstijl te ontwikkelen welke leid tot een gelukkigere staat van zijn.

Met een warm hart verwelkomen wij iedereen!

Namasté, Miranda