Hulp vragen

Il 794xN.3627845596 6q55

Hulp vragen

Wanneer de blaadjes van de bomen vallen, krijgen veel mensen daar last van. De een omdat de temperatuur naar beneden gaat, de ander omdat het drukker en hectischer wordt op werk.

Ieder leven is uniek en helemaal aan jou om dat in te kleuren.

Voor degene die mij regelmatig zien in de lessen weten dat ik veel aandacht schenk aan de herfst. Het is een jaargetijde om weer extra tijd aan jezelf te schenken.
Ik heb de afgelopen tijd veel aandacht aan mijn eigen gezondheid geschonken. Mensen om hulp vragen is iets wat mij niet altijd goed afgaat. Ik ben gewend om zelf dingen te regelen en te organiseren. Maar als door een ongeluk je lichaam niet meer doet wat die doen moet, juist dan is om hulp vragen een cadeautje. Ik merkte dat mensen graag helpen. Je hoeft het alleen maar te vragen. Positieve gedachten, blijven proberen is net zoals een yogahouding.

Hulp kan heel dichtbij zijn. Je bent een betere ouder als je tijd voor jezelf neemt om dan weer opgeladen je kinderen/gezin/huisdier weer aandacht te kunnen geven. Het is aan jezelf daar balans in te willen vinden. Ieder leven is uniek en helemaal aan jou om dat in te kleuren.

Elke stap telt en  jezelf trakteren op een yogales is misschien voor jou de volgende stap. Wat het met jou doet, kan je alleen zelf ervaren.

https://www.eversports.nl/phoenix?productId=75220-25079&venueId=89e4027f-587e-4374-a79a-52d10d880e7d&origin=widget