Ik ben Miranda Binnendijk en woon in Leiden. Mijn vriend en ik wonen (nog) niet samen maar ik mag wel meegenieten van zijn leuke dochters. Ik heb een leuke zwart/witte kater die Noah heet(2012). Hij is een beetje eigenzinnig en houdt van avontuur. Regelmatig balanceert die op het balkon, lopen samen graag een blokje om(lees hij laat mij uit) en kan ontzettend in het NU zijn. Daar leer ik elke dag van.

Ik heb altijd aan sport gedaan sinds mijn 18de. Ballroom danslessen volgen, maar ook wedstrijden gedanst, fitness, jazzballet en sinds 2010 aikido.Yoga is in mijn leven gekomen om meer te ontspannen te raken. Ik had toen verschillende lichamelijke klachten gehad over de jaren heen, maar de laatste was een zenuw in mijn voet en kon daardoor lastig bewegen. Vaak had ik na een paar meter lopen al pijn. Dit gaf mij nog meer frustratie en spanning. Door de yoga kon ik beter loslaten en focussen op wat er is ipv bezig zijn met wat er nog moest komen. Het werd toen beter en beter.

Vorig jaar ben ik gestopt met mijn baan in het ziekenhuis in Leiden in de ICT. Daar ging ik bij mensen langs en hielp ze met hun computer. Soms was het kopje koffie drinken voor mensen een grote uitlaatklep, want ik kreeg de meest mooie verhalen soms kwetsbaar of soms grappig te horen. Of ik ging even met ze ademen om de hectiek even los te laten en dan maakte ik hun computer. Anderen dingen in de baan zorgde bij mij voor stress en spanning, waardoor ik besloot ontslag te nemen en een leven te willen die beter bij mij paste. Ik heb me toen ingeschreven voor een yoga opleiding. De yoga opleiding  gaf me ook een kijkje in de yogafilosofie. Voor mij komt dan hoofd, hart en lijf samen als een puzzel.

Een aantal woorden die wat zeggen over mij:
Vrijheid: Ik hou van de vrijheid hebben om mijn lijf te bewegen. Wanneer dit wat minder kan, stop ik en luister naar mijn lichaam. In de vrijheid die ik voel, is vrijheid aan anderen geven ook belangrijk voor mij. Ik geef ruimte en respecteer anderen.
Verbinding: Ik maak verbinding met mens, dier en met mezelf. Ik reik uit in vriendelijkheid.
Onbevangenheid: Ik kan zo genieten van kleine dingen. Blote voeten op het gras, huppelen als niemand kijkt of dansen met de wind. Mijn lichaam wil plezier en de beweging voelen.

Mensen omschrijven mij als vriendelijk, empathisch, veerkrachtig, doorzetter, spontaan maar ook gefocust en duidelijk.
Ik vind het ontzettend leuk om les te gaan geven bij Gezondheidscentrum Lisse en ben benieuwd naar ieder van jullie. Ik kijk uit naar de ontmoeting en zie jullie graag.