Wat kan je verwachten in een Vinyasa yogales?

Een Vinyasa yogales is een actieve yogales, waarin je zowel werkt aan kracht, flexibiliteit als balans. Door beweging en adem aan elkaar te koppelen ontstaat er een flow.

Actief maar ontspannen

De les start rustig, vanuit jouw vertrekpunt maken we een diepe ademhaling en de nodige spiergroepen wakker en warmen we het lichaam dynamisch op. Vervolgens komt er verdieping, waarin je met meerdere ademhalingen een krachtige houding onderzoekt. Vervolgens bouwen we de les weer af met voedende houdingen en natuurlijk een fijne eindontspanning. Zo stap je heerlijk voldaan je mat weer af.

Intelligentie van de natuur

Vinyasa kan je vertalen als “iets op een specifieke manier neerzetten”. Dit zie je terug in de opbouw van de lessen, aan de hand van de logica van de natuur. Alle houdingen werken energetisch door op de volgende houdingen. Net zoals na de zomer altijd de herfst volgt. Zo kunnen we met de houdingen naar iets toewerken of een element of thema onderzoeken. Je lichaam is en herkent ook de elementen uit de natuur waarmee we werken. Al snel ga je de magie ervaren van Vinyasa yoga.

Juist in de herfst!

Herfst is het seizoen van loslaten. Het is heerlijk om in de herfst onder een dekentje op de bank te kruipen. Een actievere yogales kan je in balans houden en zorgen dat jouw vuurtje in je brandend blijft!

Voor wie?

Geschikt voor iedereen die actief met zijn of haar lichaam aan de slag wil. In mijn lessen geef ik altijd opties, waardoor ieder zich op zijn/haar eigen niveau kan verdiepen.

Wil jij ook de voordelen van Vinyasa Yoga ervaren?  Kijk ons rooster en schrijf je in voor de les!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.