Wist u dat onze kinderen per dag evenveel prikkels moeten verwerken als de oermens in hun hele leven? Niet zo gek dat onze kinderen daar moeite mee hebben. Het hoofd loopt vaak om. Hoe gedraag je je dan? Druk, vervelend, slecht slapen, teruggetrokken, concentratieverlies, onzeker? Het kan zich op vele manieren uiten. De kinderen van nu ontwikkelen zich razendsnel. Kinder- en Tieneryoga kan enorm helpen om te leren omgaan met deze prikkels en snelle ontwikkelingen.

tieneryoga-1-gezondheidscentrum-lisse

Er wordt tijdens de kinder – en tieneryogalessen veel aandacht besteed aan jezelf zijn. Ademtechnieken die helpen je te ontspannen en die zorgen voor een betere concentratie. Het helpt je om makkelijker te slapen en te kiezen voor welke prikkels je je kunt afsluiten. Kinderyoga is zeker niet zweverig! De kinderen leren spelenderwijs hoe je je veilig kunt voelen. Hoe je omgaat met verdriet, boosheid en teleurstellingen.

Bovendien versterken de yogahoudingen je spieren en maken de spieren flexibeler. Kinder- en Tieneryoga zorgt ervoor dat je  lekkerder in je vel gaat zitten.

Bij Gezondheidscentrum Lisse worden de kinder- en tieneryogalessen gegeven door Bianca Gieske zij is gecertificeert docent peuter/kinder en tieneryogadocente. Bij haar staat het belang van de kinderen absoluut voorop.

De lessen gaan weer van start op woensdag 21 september. Daar wij met kleine groepen werken graag reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Geineteresseerd in kinderyoga of tieneryoga, meld je dan nu aan per email aan marjan@gezondheidscentrumlisse.nl of neem telefonisch contact op via nummer 0252-422140.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.