kinderyoga is van start gegaan. Afgelopen week zijn wij gestart met het eerste lesblok kinderyoga. Wat is het lesgeven aan kinderen toch een cadeautje. Kinderen zijn zo open, puur en dankbaar.

Workshop Kinderyoga - Gezondheidscentrum LisseWe hebben prachtige avonturen beleeft zoals een wandeling door het oerwoud waarin we de bomen nadeden met Asana’s (yogahoudingen). Maar ook de dieren en vogels die we hoorden en tegenkwamen. We hebben lekkere pizza’s gebakken toen we trek hadden gekregen en een heerlijk dutje gedaan onder een veilige boom. Wat een mooie dromen hadden de kinderen zeg.

Wat doet kinderyoga?

Kinderyoga stimuleert de zintuigen, het motoriek, balans en de kennis van het lichaam. De kinderen leren spelenderwijs hun eigen lichaam ontdekken. Wat kan ik al wel en wat kan ik oefenen. Ze leren dat het niet erg is wanneer je dingen een beetje anders doet. Iedereen is ergens goed in. Door yoga verbetert de concentratie. Leert het kind zich te ontspannen. De kinderen leren verschillende ademtechnieken en hoe ze om kunnen gaan met vervelende situaties. Kinderyoga maakt je zelfverzekerder en je krijgt een lenig, soepel en sterk lichaam.

kinderyoga 1 gezondheidscentrum lisse

Kom je ook meedoen?

A.s donderdag gaan we in de kinderyoga les varen over de wilde zee en spoelen we aan op een onbewoond eiland. Wat zullen we daar allemaal gaan beleven? Kom je meedoen? Voor meer informatie over kinderyoga, klik hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.