Zwangerschapsyoga

Tijdens de zwangerschapsyoga lessen leer je hoe je het beste kunt ontspannen en hoe je fit blijft met yoga-oefeningen. Je krijgt algemene weetjes en handige tips. Er wordt aandacht besteed aan een goede houding en ademhalingsoefeningen waarmee je de weeen op kunt vangen. Ook komen perstechnieken en bekkenbodemspieren uitgebreid aan bod. Natuurlijk is er tijd voor contact met andere zwangeren. We gaan aan de slag met angst en hoe je om kan gaan met pijn.De voordelen van zwnagerschapsyoga - Gezondheidscentrum Lisse

De lessen zijn erg toegankelijk en “met beide voeten op de grond” . Je hoeft geen yoga ervaring te hebben. Er is veel persoonlijke aandacht en ruimte voor een lach en een traan. Aan het einde van de les is er de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen en om samen te delen over de zwangerschap bij een kopje thee.

Je kunt vanaf 22 weken zwangerschap instromen en de lessen blijven volgen tot 1 à 2 weken voor je uitgerekende datum. Er wordt les gegeven in een overzichtelijke groep met ruimte voor veel persoonlijke aandacht.

Partners:

1 keer in de 6 lessen bieden wij een partnerles aan. Hierin worden de partners voor bereid op de bevalling en het ouderschap zodat zij met raad en daad de bevallende vrouw bij kunnen staan.

Praktische informatie:

Afname van minimaal 10 lessen heeft de voorkeur voor een goede voorbereiding. Maar meer of minder lessen volgen is geen probleem. Onze cursus is doorlopend en in en uitstromen kan op elk moment. Het is de moeite waard om te informeren bij je zorgverzekering soms vergoeden zij de cursus of een deel daarvan.

Verloskundigepraktijk :

Wij werken samen met de volgende verloskundigen praktijken uit de regio:
http://verloskundigelisse.nl/

http://verloskundigenpraktijklisserbroek.nl

http://verloskundigenpraktijkhaarlemmermeerenbollenstreek.nl

Zwangerschapsyoga lessen bestellen

Kies en bestel het zwangerschapspakket dat bij jou past in onze productcatalogus: