Mandahasa Yoga

Mandahasa betekent Glimlach. Na het volgen van verschillende Yogaopleidingen ontwikkelde Marjan Suijten haar eigen Yoga stijl. Mandahasa Yoga, een Yogastijl die je laat voelen waar yoga over gaat.

yoga-houding-1-gezondheidscentrum-lisse

Waarom Mandahasa Yoga?

Yoga gaat over verbinding maken met jezelf. Wanneer je de verbinding met jezelf vindt, gaat de hartenergie stromen. Wanneer hartenergie stroomt word je gevuld met blijdschap, vreugde en liefde. Daarvan ga je vanzelf glimlachen.

Uit de combinatie van verschillende Yogastijlen is Mandahasa Yoga ontstaan waarbij van alle stijlen het beste wordt gecombineerd. Je hele lijf wordt in beweging gebracht. Verschillende thema’s komen aan bod. De ene les richt zich vooral op het seizoen en de bijbehorende organen. In een andere les komen de chakra’s aan bod of staat vooral de rug centraal.

Het helpt je bij het oplossen van blokkades, ontstaan door opgeslagen emoties en de drukte van alle dag.

Er is aandacht voor het versterken en het strekken van de spieren. Het stimuleren van je balans. Het afstemmen en corrigeren van je adem waar nodig. Ontspanning en….. je glimlach.

Voor iedereen

De lessen zijn voor jong en oud, beginnend en geoefend. De lessen maken je sterker, leniger, bewuster van jezelf, je adem en van wie je bent. Na een uurtje yoga ga je met een glimlach de deur uit. Uitkijkend naar de volgende les.

Yoga Ervaren

Kijk op ons rooster en meld je aan voor een les en kom de kracht van deze yogavorm zelf ervaren.