GYROKINESIS®

GYROKINESIS® training wordt zowel zittend, liggend, als staand uitgevoerd zonder apparatuur. GYROKINESIS® werkt op het gehele lichaam zonder het te forceren, terwijl het energiebanen opent en het zenuwsysteem stimuleert. GYROKINESIS® verbetert daarnaast het bewegingsbereik, waarbij het functionele kracht creëert door middel van ritmische, golvende en vloeiende bewegingen.

gyrokinesis-1-gezondheidscentrum-lisseHet doel van GYROKINESIS®

Uitvinder van Gyrokinesis, ex-danser Juliu Horvath verzamelde het beste van yoga, dans, turnen, zwemmen en tai-chi en ontwikkelde deze nieuwe bewegingsvorm. In Gyrokinesis draait het allemaal om het vinden van de juiste houding. In de oefeningen ligt het accent op het verlengen van de spieren en het uitstrekken van het lichaam. De Gyrokinesis-beoefenaar is eigenlijk constant in beweging van de ene houding naar de andere. Iedere oefening begint bijna onzichtbaar van binnen uit.

Voor iedereen

Verschillende poses worden op soepele en harmonieuze manier verbonden door ademhalingstechnieken. Gyrokinesis-lessen kunnen aangepast worden aan elk niveau. Het wordt beoefend door mensen uit alle lagen van de bevolking inclusief atleten en dansers, studenten, babyboomers, ouderen en mensen met een handicap.

gyrokinesis-2-gezondheidscentrum-lisseDe lessen worden verzorgd door Sophie Daniels-Uys
Certified GYROTONIC® TEACHER & GYROKINESIS® TEACHER
Zie ook: www.gyrotonic.com voor meer informatie over GYROKINESIS®.