Do-In

Do-In is een systeem van oefeningen waarin je het zelfgenezend vermogen van je lichaam aanspreekt door heel bewust met je bewegingen en het voelen van je lichaam bezig te zijn. Het lichaam doet altijd zijn best voor je en laat via fysieke en emotionele signalen zien of er iets uit balans is.

Waarom Do-In?

Door Do-In te beoefenen herstel je het contact met je lichaam via strekkingen, technieken voor zelfmassage (acupressuur), innerlijke kracht oefeningen, visualisatie en ontspanning. Do-In maakt de ontspannen kracht in je wakker, waardoor je je gecentreerd voelt en je Ki gaat stromen. Afwisselend in dynamische ronde bewegingen (Yang) tot meer verstilling (Yin) vanuit de 5 elementen.

Voelen en Ervaren

In de lessen laat ik je veel voelen, ervaren en leg ik in heldere taal uit wat de bewegingen betekenen, welke meridianen je hierbij opent. Je beweegt op je eigen tempo en als er aanpassing nodig is, dan kijk ik met je mee voor een alternatief. Ik vind het belangrijk om je inzicht mee te geven in waarom je een bepaalde oefening doet.

Do-In is een fijne ronde manier van bewegen, de oefeningen zijn eenvoudig en effectief en iedere les is weer een beetje anders, aangepast op de seizoenen of een bepaald thema.

Wil je ook deze bewegingsvorm ervaren kijk dan op ons rooster en schrijf je in voor deze les.