Default Mode Network (DMN) training

Voor ons lichaam maken we tijd om te gaan sporten zodat onze spieren krachtig en lenig blijven. Waarom zouden we dan geen tijd maken om onze hersenen te trainen? En dan niet een geheugentraining door puzzels te maken maar een training voor het Default Mode Network (DMN) van de hersenen.

Het DMN is het deel van de hersenen waarin we zelfreflecteren en plannen.
Een getraind DMN kan beter omgaan met stresssituaties en andere uitdagingen die we in het leven tegenkomen.
En hoe trainen we ons DMN? Door met aandacht te ademen….dat lijkt heel simpel maar wanneer heb jij voor het laatst tijd gemaakt om ademoefeningen te doen ?
Als je tot nu toe niet of niet regelmatig ademoefeningen als vaste routine hebt ingepland in je leven dan is deze training mogelijk iets voor jou!.
Het trainen van ons DMN vraagt dezelfde inzet als wanneer je naar de sportschool gaat om je spieren te trainen, regelmatig oefenen. Een sixpack heb je tenslotte ook niet na een week (jammergenoeg).
Daarom starten we op woensdag 16 februari om 20:00 bij Gezondheidscentrum Lisse met Default Mode Network (DMN) trainingom jou de oefeningen te laten ervaren zodat je ze zelf thuis ook kunt toe gaan passen.
Wat doet de docent niet: wierook branden, over chakra’s of verbinden met ons hogere zelf praten, verwachten dat je makkelijk in kleermakerszit op klein rond kussentje kan zitten (gewone stoel voldoet prima).

Durf jij deze uitdaging aan?
Gezondheid en plezier in de training staat voorop.

Doe je mee?

Kijk in ons rooster en reserveer een les zodat jij ook de positieve effecten van Default Mode Network (DMN) training kan ervaren

 

Vind jouw DMN training

 

Neem een proefles