Mijn naam is Sietske Rooijakkers, ik ben 43 jaar.

Marjan Suijten ken ik al vele jaren,  ik volg al meer dan 10 jaar de Yoga lessen bij gezondheidscentrum Lisse waarvan enkelen van jullie mij misschien wel kennen.

Mijn werkzame leven ben ik ooit begonnen in de wetenschap als medisch research analist . Na een aantal jaar heb ik besloten mij verder te verdiepen en ontwikkelen in het vakgebied Arbeid & gezondheid en ben ik omgeschoold. Sinds 2008 werk ik als geregistreerd jobcoach en re-integratieconsulent bij de Gemeente Amsterdam. Hoewel ik veel plezier heb in mijn werk, het begeleiden, coachen en ontwikkelen van mensen met een arbeidsbeperking voel ik toch een gemis in mijn interessegebied gezondheid.

Na een periode van overbelasting en burn out klachten heb ik veel baat gehad bij Yin Yoga. Mijn zelf herstellend vermogen draaide /draait op volle kracht en mijn interesse werd /is gewekt. Ik ben daarom in 2020 de Yin docentenopleiding bij BIVAG gaan volgen.

YIN Yoga boeit mij, het biedt mij veel , wat ik heb geleerd en ervaren breng ik daarom graag over op anderen. Ik heb in Yin een mooi pakket gevonden waar ik mij de komende jaren zeker verder in ga verdiepen en ontwikkelen en hopelijk vele mensen begeleiden op het pad van YIN.