Rosanne GroeneveldMijn naam is Rosanne en samen met mijn vriend Daan zijn wij in 2018 ouders geworden van onze dochter Norah. Daarnaast werk ik vanaf 2008 in de autobranche, op dit moment als project/ kwaliteit manager.

Buiten zijn om te sporten of te wandelen doe ik graag en ik ben gek op het strand en de zee.

Een aantal jaar geleden ben ik yoga gaan doen en inmiddels kan ik niet meer zonder. Zoals je misschien wel herkent, zit ik veel in mijn hoofd. Het fijne van yoga is dat je jezelf de gelegenheid geeft contact te maken met je lijf en je bewust een moment kan nemen waarin je stilstaat. Te voelen hoe het nu met je gaat.

Wanneer ik op vakantie ben, ga ik naar yoga op zoek en volg lessen, echt een aanrader. Zo ontdek ik verschillende stromingen en vormen van yoga. Zoals bijvoorbeeld air yoga in Ecuador!

Nadat wij van onze wereldreis terugkwamen ben ik op zoek gegaan naar een yoga opleiding omdat ik mij hier verder in wilde verdiepen. Marjan raadde mij Bivag aan en dit ben ik gaan doen (2017). Het mooiste van Yin yoga zoals ik ben opgeleid is de connectie die je kan maken met het zelfherstellend vermogen. Het gaat misschien niet meteen en wanneer je nog geen ervaring hebt met Yin yoga wens ik je toe jezelf wat tijd te gunnen.

Ik ben erg blij dat ik bij Gezondheidscentrum Lisse les mag geven en ik nodig jou uit om je te ontmoeten in de Yin yoga les.