Ik ben Linda, 33 jaar, getrouwd, moeder van een zoon (bijna 4) en dochter (2 jaar), zwanger van een derde,  yogi, natuurliefhebber en freelance communicatieadviseur.

Ik groeide op een boerderij in Hillegom op, waar ik heerlijk dwaalde tussen de dieren en in de natuur. Daarnaast was ik altijd bezig met verhalen lezen en schrijven. Tijdens mijn studie Communicatiewetenschap verdiepte ik mij in de kracht van verhalen om mensen in beweging te brengen.

Ik ging aan de slag eerst bij een uitgeverij en later als communicatieadviseur. Gelukkig ontdekte in 2011 yoga als tegenhanger van lange kantoordagen en druk van deadlines. Vinyasa-flow-yoga werd mijn favoriet door de combinatie van lekker sporten en toch ontspannen. Niet lang daarna kreeg ik een inspirerende docente, die mij leerde dat yoga meer is dan alleen de juiste houdingen. Naast yoga ging ik mij daardoor ook verdiepen in Thaise Yoga massage, intuïtieve ontwikkeling, de chakra’s en meditatie.

In een periode van verhuizen en verbouwen verdween dit weer naar de achtergrond. Zwangerschap en het moederschap deden mij echter beseffen hoe logisch het is om écht naar je lichaam te luisteren. Het werd tijd om mijn lichaam en geest meer te voeden en uit te dagen! De docente die mij ooit inspirerende zette een Vinyasa Yoga Teacher Training (door Claudia van der Tier en Daphne Koken, Prana Vinyasa leerlingen van Shiva Rea) op en ik schreef mij in! Een jaar vol kracht opbouwen, verzachten en inspiratie heeft mij veel kracht, verdieping en innerlijke rust gebracht. Terug in contact met mijn boerenwijsheden, oftewel intuïtie.

Wanneer je eenmaal de smaak te pakken hebt, gun je het iedereen. Met plezier geef ik daarom Vinyasa en relax-flow lessen. Mijn lessen pas ik aan de tijd van het jaar, de les en de energie in de groep aan. In al mijn lessen zit een stukje krachtopbouw. Ik geloof dat je met kracht in je kern pas echt kan verzachten. Zo kun je niet alleen fysiek ruimte maken, maar ook mentaal. Verwacht geregeld nieuwe verdiepingen in mijn lessen, die ik meeneem uit diverse workshops en vervolgopleidingen.